zakelijk

Zakelijke Catering

Catering Diensten Comments (0)

Het Kookstel staat garant voor onvergetelijke evenementen voor uw personeel en gasten. Met veel liefde verzorgen wij uw bedrijfsfeest, -lunch, -borrel of -diner gebaseerd op uw wensen en ideeën.

Het Kookstel kan buffetten, walking dinners en seated diners verzorgen. Of het nu gaat om drie gangen of vijf. Met of zonder borrel voorafgaand. Het shared dining concept kan worden toegepast voor een voor- en nagerecht. Zo laat u een onvergetelijke sfeer achter bij uw personeel en/of zakelijke gasten.

Het Kookstel catert op locatie tot 1000 personen, afhankelijk van uw programma. Heeft u zelf geen locatie? Of bent u opzoek naar een passende locatie voor een specifieke gelegenheid? Wij werken samen met diverse mooie locaties.

Wij kunnen Healthy Food tijdens uw zakelijk evenement serveren. Goede voeding is de basis voor een optimaal functionerend lichaam en geest. De juiste voedingsstoffen verbeteren de hersenwerking. Ideaal tijdens een vergadering of training. Deelnemers blijven de gehele dag energiek en alert. Uitgebalanceerde maaltijden zorgen voor een hoog concentratie niveau en afwezigheid van bijvoorbeeld een lunchdip.

 

Pin It

» Catering Diensten » Zakelijke Catering
On August 4, 2013
By

Leave a Reply

« »