biologisch

catering biologisch

Catering Diensten Comments (0)

Het Kookstel werkt samen met leveranciers uit Amsterdam en omstreken die verse, gezonde en verantwoorde producten van het land, uit de lucht en zee halen. Puur eten, eerlijke smaken en gezonde maaltijden. 

Biologisch eten bekommert zich niet alleen om het milieu en het welzijn van dieren, maar ook om jouw gezondheid. Goed eten bevordert je prestaties. Eten waar geen overbodige conserveringsmiddelen en kleurstoffen in zijn verwerkt. Bij voorkeur eten van lokale leveranciers. Dit zorgt niet alleen voor overbodige transport kilometers, maar ook voor een niet te overtreffen versheid. Helaas kunnen we niet beloven dat een catering 100% biologisch is. Niet alle producten zijn biologisch verkrijgbaar. Wel doet Het Kookstel de belofte de cateraar te zijn best doet om zo goed mogelijk in de buurt te komen! Een leuke aanvulling op een biologische catering is vin naturel. Deze wijnen hebben een ongekende pure frisheid.

Wilt u Het Kookstel een (h)eerlijke biologische catering laten verzorgen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hieronder staan enkele biologische gerechten die wij eerder hebben geserveerd:

  • Dorade op de huidgebakken met oppendoezerpuree, boterboontjes, tuinbonen, gegrilde venkel en barbarakruid
  • Burrata salade met raapstelen, paarse basilicum, postelein en courgette krullen
  • Procureur van de Bentheimer big met zwarte rijst, thaise basilicum, groene asperge, trompette de l’amor en dragonmayonaise
  • Rouleau van boederijkip met camembert en salie met black venus rijst, pompoen, venkel en paksoi
  • Groene salade met kropsla en radicchio, mozzarella, courgette krullen, basilicum, gemengde kiemen met een citroenmayodressing
  • Gegrilde groenten van het seizoen Met aubergine, gele paprika en tomaten van boer Wim uit Osdorp met vers bonenkruid
  • Artisjokken met dragonvinaigrette
Pin It

» Catering Diensten » catering biologisch
On August 7, 2013
By

Leave a Reply

« »